Hur en dag kan se ut

Larmet slutar inte ringa, det är bara att gå upp. Barnen måste väckas och frukosten dukas fram. Gårdagens kaos får stå kvar där det är, med lite tur hinner man få undan en del efter jobbet.

Det är samma sak varenda morgon. Barnen ska upp, äta frukost för att sen bege sig. Skola och jobb väntar. Det är en stressig dag med fullt upp att göra på jobbet. Under lunchen passar man på att ta en promenad samtidigt som man äter, kanske blir detta den enda stunden ute i frisk luft idag. När dagen går mot sitt slut ska barnen hämtas igen. Hem och laga mat till ett par hungriga barn, kaoset är fortfarande kvar. Som tur är kan vi anlita hemstädning i Örebro, bara om någon dag kommer de och får undan det.

Miljövänliga valet

Oron över klimatet är hela tiden, vi gör det vi kan för att vara så snälla som möjligt. Det innebär att även när vi städar behöver vi tänka på miljön. Medel som är rent av skadligt för miljön är bäst att välja bort. På varenda baksida ser man dess innehåll. För framtiden väljer vi alltid så miljövänligt som möjligt. Har du städhjälp kan du fråga dem om detta innan och de flesta, liksom ni, arbetar för miljön. Även de miljövänliga medlen är effektiva och har olika dofter. Bli mött av doften av nystädat hem när du öppnar din dörr. Det kan inte bli mycket bättre än så när man kommer hem från en lång arbetsdag.