Om oss

Vi som arbetar med den här sidan har lång vana av städbranschen. Både som anställda och som, numera, framgångsrika ägare av städföretag runt om i landet. Det vi inte vet om städning är inte värt att veta.

Vi vet att det kan vara svårt att hålla efter i ett hus och vi vet att städning kan vara någonting som skapar känslor av ångest. Man måste städa och man måste hålla rent – men det är också något som sällan sker naturligt eller lustfyllt. Detta vill vi ändra på. Vi kanske inte kan ge dig en städningsrutin som får dig att längta efter att öppna städskrubben, men vi kan åtminstone visa hur du kan städa båda effektivare, bättre och där du genom några enkla knep också kan slippa städa så ofta.

Vi ska även gå igenom olika tekniker, titta närmare på produkter samt skapa exempelvis guider för olika rum och hur dessa kan städas på ett bättre sätt. Utöver detta ska vi slå hål på olika myter om städning och om smuts. Här kommer vi också att kika närmare på olika husmorsknep och visa vilka som verkligen fungerar – och vilka som, så att säga, kan städas bort.

Hur fungerar det med hemstädning? Vi vet att det finns ett stort behov av professionell hjälp med städning i de svenska hemmen. Något som bevisas av att fler och fler familjer väljer denna lösning och även andra inom de hushållsnära tjänster inkluderade i Rut-avdraget. Vi ska titta närmare på hur du ska tänka för att hitta en pålitlig partner för din framtida hemstädning och hur du ska undvika de blufföretag som, tyvärr, finns därute i landet.

Kort sagt. Här ska det göras rent hus och du är välkommen att läsa om allt som rör städning. Hoppas du ska trivas!