Flyttstädning ett måste för dig som ska lämna Göteborg

Flyttstädning i Göteborg är inget du kan strunta i bara för att du tänkt lämna landet. Självklart ska du lämna ifrån dig din gamla lägenhet i prima skick.

Hur trött du än är på Göteborg, kan du inte bara dra från din lägenhet utan att flyttstäda först. Nästa hyresgäst eller ägare är inte intresserad av att ta hand om din gamla smuts, bara för att du har bråttom till Kastrup för att ta dig vidare till ditt nya drömliv på Bali.

Du kan dessutom åka på en riktigt saftig nota från din hyresvärd om du struntar i att flyttstäda. Och även om du har tänkt att fly landet, kommer den där boten någon gång i livet komma tillbaka och bita dig i rumpan. Det är betydligt billigare och enklare att bara hyra in någon som gör den där städningen åt dig.

Pruta på flyttstädning i Göteborg?

Flyttstädning är dessutom inte särskilt dyrt i Göteborg. I Stockholm finns det städfirmor som tar hutlösa priser för sina tjänster, men marknaden i Göteborg är för det mesta mer konsumentvänlig. Det finns dessutom ett flertal städfirmor som konkurrerar om kunderna, så den som vill pruta på flyttstädning torde ha viss förhandlingsmån.

Begär offerter från olika städfirmor, jämför dem och återkom sedan till aktörerna för att göra en slutgiltig bokning. Om du av någon anledning hittar en städfirma du vill anlita, men som inte har det billigaste priset, kan du mer än gärna visa dem offerterna från deras konkurrenter. Kanske kan de vara villiga att gå ned i pris för att få dig som kund.

Hitta mer info om flyttstädning på denna sida: flyttstädningigöteborg.com