Fixa ett rent och snyggt kontor

Att ha städat och snyggt på kontoret ger ett gott intryck till både anställda och kunder. Här finns tips hur man löser kontorsstädningen på bästa sätt utan att behöva tumma på renligheten.

Att vara en kontorsråtta brukar innebära en person som arbetar på kontor. När kontoret växer och man det blir fler anställda blir det jobbigare att hålla efter på renligheten. Då är det läge att anlita en städfirma innan det dyker upp riktiga kontorsråttor i papperskorgarna. Att anlita en ISO-certifierad städfirma innebär förhoppningsvis att arga städlappar inte sätts upp. Tiden de anställda själva skulle städat på frigörs om man anlitar en städfirma. Den tid kan de lägga på arbetet i stället, eller en överraskningsfika på en vanlig tisdag – bara att välja.

Bli av med bakteriehärdarna

Att ha kontinuerlig städning gör också att personalen håller sig friskare. När man torkar av ytor noga får man bort många bakterier. Anlitar man en firma inom kontorsstädning gör man en överenskommelse hur ofta man vill att det ska städas. Allt beror på vilket behov kontoret har av städning. I städningen ingår bland annat dammsugning och golvmoppning, dammtorkning, tömma papperskorgar och göra rent lister och dörrar.

Utöver det ingår avtorkning av diskbänkar och rengöring av kaffemaskiner, toaletter rengörs både ut- och invändigt. Skulle det vara någon städområde som inte finns med på offerten går det alltid att lämna ett förslag på det som saknas. Givetvis står firman även för städutrustning så det är inget som kontoret belastar sin ekonomi med. Läs mer om kontorsstädning på denna hemsida: stockholmkontorsstädning.se