Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Anlita rätt fönsterputsföretag

Att välja rätt fönsterputsare eller rättare sagt, att anlita rätt fönsterputsföretag kan vara svårt. Vi reder ut frågan! 

Anlita rätt fönsterputsföretag direkt

Att välja rätt fönsterputsare eller rättare sagt, att anlita rätt fönsterputsföretag kan vara svårt. Vi reder ut frågan! 

Vad behöver jag veta när jag skall anlita en fönsterputsare? 

Har ni kvalitetsgaranti på utfört arbete? 

Kvalitetsgaranti på utfört arbete är väldigt viktigt att efterfråga vid en fönsterputs. Det finns en hel del oseriösa aktörer på marknaden. 

Har ni med er eget fönsterputsmaterial?

Har inte fönsterputsaren fönsterputsmaterial med sig så brukar det i regel vara ett opålitligt företag. Se till att de tar med sig detta!

Har ni försäkringar om någonting går sönder?

När du anlitar en fönsterputsare, se till att de har försäkringar och dubbelkolla organisationsnumret på allabolag.se.

Har ni stegar för högre höjder? 

Har du fönster högt upp och det behövs stege, dubbelkolla alltid med fönsterputsföretaget du tänkt anlita. Det finns  speciella fönsterputsstegar som höjer säkerheten! 

Har er personal bra villkor?

Vi har haft flera olika fönsterputsföretag på besök hos oss där vi fått höra att de använder sig av underleverantörer som får en mindre del av kakan. Dubbelkolla!

Vad skall jag förbereda innan ni kommer? 

Att veta vad du behöver göra innan fönsterputsaren är viktigt så att inga extra tillägg tillkommer på grund av att du missat något som du inte blivit upplyst om.

Har ni några referenser kunder?

Referenser är ju som alltid en trygghet och framförallt vid fönsterputsning hemma eller på kontoret. Kolla på olika medier såsom facebook och google!

Vad har ni för allmänna villkor vid fönsterputs?

Vi är snabba på att svara våra kunder och vi brinner för att ge högsta möjliga service. I den bransch vi är i anser vi att det är högst nödvändigt och vi vill att du skall få hjälp snabbast möjliga!

Vad ingår vid fönsterputsningen? 

Att ha full koll på detta är ju självklart en nödvändighet. Vissa fönsterputsare erbjuder mer än andra och du bör även se över vilka olika tillägg som tillkommer.

Få snabb offert med fast pris från oss på fönsterputs

Du behöver bara skriva in hur många fönster du har av vilken sort samt vilken adress du bor på. Därefter kommer en offert skickad till din mailadress inom 12 timmar.

Fönsterputs priser i Stockholm

Efterfråga offert - Få svar inom 12 timmar

Var god ange ett meddelande.

Hur kan vi hjälpa dig? 

Fönsterputsabonnemang


 Önskar du hjälp med någon form av
abonnemangsfönsterputsning så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Enstaka fönsterputstillfälle


Är det bråttom inför en fest, familjemiddag  eller vill du helt enkelt bara få rena fönster inom en snar framtid, då finns vi tillgängliga.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss till dig inom 12 timmar