Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Vilket är det bästa fönsterputsmedlet?

Det bästa fönsterputsmedlet på marknaden har vi hittat

När vi på Nacka Värmdö Fönsterputs har testat oss fram igenom “djungeln” av rekommendationer gällande fönsterputsmedel som finns på marknaden att köpa så har vi stött på många dåliga rengöringsmedel som gör det otroligt svårt att putsa fönstrena.

Men nu skall du få reda på vilket det bästa fönsterputsmedlet är och varför det är det.

bästa fönsterputsmedlet

Vi började att testa vilket fönsterputsmedel som var bäst

Vårt fönsterputsteam fick helt enkelt börja på vårt egna kontor som är beläget i Nacka Forum.

Vi hade 10 olika varianter som vi i arbetsledningen hade valt fram som prov för våra fönsterputsare. Det var bland annat fönsterputs med Yes rengöringsmedel, fönsterptus med ammoniak, fönsterputs med ättika, fönsterputs med t-röd, fönsterputs med vinäger samt flera olika fönsterputsmedel som finns på marknaden från seriösa leverantörer av städprodukter.

Vilket fönsterputsmedel levererade bäst resultat då?

Det visade sig vara den leverantör som är bäst på marknaden, fönsterputsgrossisten egenutvecklade ADE fönsterputssåpa som levererade bättre än alla andra produkter. Det bästa med produkten är att fönsterputsmedlet från dem även är svanenmärkt.

bästa fönsterputsmedlet

Om ni vill beställa det bästa fönsterputsmedlet på marknaden kan ni göra det via länken här. Det finns även ett ännu bättre fönsterputsmedel enligt fönsterputsgrossisten själva, men vi själva märkte ingen större skillnad. Detta är ADE Diamond “Super Glide” Fönstersåpa.

Vad är det som gör att detta fönsterputsmedel är bättre än något annat fönsterputsmedel?

Fönsterputsmedel skall vara smidigt, drygt, helst parfymfritt, svanenmärkt och ge en blank och klar yta när fönsterputsningen är klar. Med ADE Fönsterputssåpa så får du precis de fördelarna du behöver.

Det bästa med fönsterputssåpan från ADE är att den inte torkar ut så snabbt vilket gör att fönsterrakan kan röra sig på ett väldigt smidigt sätt över fönsterrutan.

Fördelen med denna typ av professionella och kvalitativa fönsterputssåpa är att den inte efterlämnar några ränder. Och det är något som är väldigt fördelaktigt! För vem vill ha ränder efter fönsterputsningen…

mycket smutsigt fönster
Foto från Pexels

Har du fläckar på fönstret som inte går bort?

Då finns det ett fönsterputsmedel som är otroligt effektivt och som får bort de flesta fläckarna på fönstret.

Då föredrar vi ADE Restoration som vi använder oss av när vi måste få bort djupträngande fläckar såsom kalkbeläggningar på fönsterrutan eller alger som satt sig hårt på en betongyta.

För att få bort fläckar på fönstret med detta kraftfulla rengöringsmedel så måste du vara otroligt försiktig och enligt leverantören så rekommenderas det att enbart professionella utövare skall använda sig av detta.

Ett mildare alternativ om du har fläckar på fönstret som inte går bort är att använda sig av Unger Rub Out.

Unger är ett väldigt väletablerat märke inom fönsterputsbranschen och detta medel fungerar bra för dig som behöver hjälp med lättare rengöring.

Vill du hellre anlita någon för fönsterputs av dina fönster, då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Lämna en kommentar