Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Thule Store väljer NV Fönsterputs | Fönsterputs stockholm

Thule Store väljer Nacka Värmdö Fönsterputs för fönsterputs i Butik!

Vissa möten blir aldrig som vi tänkt oss och det är så fantastiskt roligt att kommunikationen i verkligheten slår den digitala i mångt och mycket. Möten som sker via face to face skapar ett helt annat band mellan oss människor emellan vilket är helt fantastiskt. Hur fick vi Thule Store på Kungsgatan som kund då?

Vår fönsterputsbil behövde takräcke

Vilket resulterade i att vi behövde besöka Thule Store på Kungsgatan 12 i Stockholm. Vår fönsterputsare Magnus kliver in och är trevlig som alltid och parkerar självklart bilen på lastzonen då han inte hittar någon parkering. När Magnus väl står i butiken kommer ingen mindre än parkeringsvakten förbi lokalen vilket Magnus får syn på och springer ut för att flytta bilen till.. nästa lastzon.

Fönsterputsaren sprang ut och den profilerade jackan var på

När Magnus då sprang ut så såg butikschefen Magnus jacka där det stod Nacka Värmdö Fönsterputs och när han väl kom tillbaka in igen fick han förfrågan att lämna ett kostnadsförslag för ett abonnemang gällande fönsterputsning av deras butik. Offerten lämnades på plats och bekräftades därefter dagen efter. Nu ska vi ut till Thule här på söndag, så har du vägarna förbi deras butik på Kungsgatan 12 runt 13 tiden på söndag.. Ja, då får du syn på någon av våra fönsterputsare!

Önskar du hjälp med fönsterputs i stockholm?

Kontakta då gärna oss.

Varför valde Thule Store Nacka Värmdö Fönsterputs?

Det vi alltid erbjuder våra kunder är följande och det räcker mycket långt då våra kunder kan känna sig utomordentligt nöjda med våra fönsterputstjänster. Se nedan vad vi erbjuder.

  • Kvalitetsgaranti på utfört arbete
  • Medtag av eget professionellt fönsterputsmaterial
  • Fasta priser
  • Bra villkor för våra medarbetare
  • Vi håller vad vi lovar när det gäller tider och vi levererar alltid professionell fönsterputs där sikten skall vara klar när vi lämnar bostaden.

Vi hjälper dig med fönsterputs i Stockholm.

Se vad fönsterputs skulle kosta för dig eller boka ett kostnadsfritt möte med oss så kommer vi ut och lämnar pris direkt på plats. För företagFör privatpersoner!

Ha nu en grym vecka!

Lämna en kommentar