Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Sandhamn Seglarhotell väljer Nacka Värmdö Fönsterputs för fönsterputs

Sandhamn Seglarhotell väljer Nacka Värmdö Fönsterputs

Ett roligt besked kom in här under onsdagsförmiddagen och det var att Sandhamn Seglarhotell väljer oss för fönsterputsning av deras byggnad på Sandhamn. Långa stegar, mycket lakan, många gummiblad och tre fönsterputsare åker ut under två dagar och ser till att sikten är klar för kommande gäster.

Anledningen till att vi fick Sandhamn?

Vi tog initiativ att ringa upp Sandhamn och efterfråga om vi kunde komma ut till ön och lämna ett kostnadsförslag för fönsterputsningen i fråga. Oscar åkte ut till Sandhamn och räknade ihop samtliga fönster där ute och lämnade därefter ett pris. Något som hör till storyn är att Oscar missade vaxholmsbåten när han skulle hem och fick därefter ringa båttaxi för att komma hem från Sandhamn till Stavsnäs.

Offert skickades och efter x antal uppföljningar så får vi nu komma ut och tillgodose fönsterputs av hotellet, något vi tycker är otroligt roligt. Sandhamn Seglarhotell fick ett fast pris på fönsterputsningen och hotellet kommer att skina efter att vi lämnat ön!

Hur tar ni er ut till Sandhamn eller till Öar i Skärgården för fönsterputs?

Vattenskoter förstås! Nejdå.. Eller..

Skämt å sido! Vi älskar skärgården och när det blir större fönsterputsuppdrag som dessa och vi skall övernatta så tar vi helt enkelt med allting på Vaxholmsbåten, det är enkelt smidigast så. Är det däremot mindre uppdrag som är nära Ingarö Varv då kan vi ta oss ut med egen båt för att ge kunden en klar sikt. Då tar vi helt enkelt med stegar, fönsterputsmaterial så att kunden i fråga kan luta sig tillbaka och njuta av skärgården medans vi putsar fönstrena.

Bor du i skärgården eller är rent generellt intresserad över att boka fönsterputs av oss?

Kontakta då oss så hjälper vi dig.

Lämna en kommentar