Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Nacka Värmdö Fönsterputs

Vi på Nacka Värmdö Fönsterputs är en del av Städade Hem. Den stora skillnaden är att vi är väldigt professionella på fönsterputs.

Nacka Värmdö Fönsterputs

Vi på Nacka Värmdö Fönsterputs är en del av Städade Hem. Den stora skillnaden är att vi är väldigt professionella på fönsterputs.

Vi fönsterputsar i hela Stockholm 

Vår kundbas sträcker sig runt om i hela Stockholm. Men som namnet myntar är att vår verksamhet utgår från Nacka & Värmdö, här har vi även vår största kundbas.

Det är vi som hjälper dig att få rena fönster samt en exceptionell kundservice

Oscar Wahlberg - Nacka Värmdö Fönsterputs

Oscar Wahlberg

Magnus Nordén - Nacka Värmdö Fönsterputs

Magnus Nordén

Patrik Aronsson - Nacka Värmdö Fönsterputs

Patrik Aronsson

Några saker vi är riktigt bra på 

Fönsterputs 

Att hela tiden leverera kvalité i det vi gör är a och o för oss. Vi använder oss av de bästa fönsterputsprodukterna på marknaden och vet vad som krävs för skinande rena fönster

Snabba svar 

Vi är snabba på att svara våra kunder och vi brinner för att ge högsta möjliga service. I den bransch vi är i anser vi att det är högst nödvändigt och vi vill att du skall få hjälp snabbast möjliga!

Logistik

Vi har system som gör att du som kund får ett bekräftelsemeddelande dagen innan ditt fönsterputsuppdrag med tid vi är på plats, du får även reda på vem det blir som kommer att putsa dina fönster. 

Hantering av personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Om du vill läsa mer om vår integritetspolicy klickar du här.

Nischen gör oss till experter

Vi brinner för att leverera kvalitativa fönsterputsuppdrag till våra kunder med professionell och snabb service. Vi har återkommande kunder som vi jobbar med men vi söker ständigt efter fler nöjda kunder. Är du på jakt efter ett bra fönsterputsbolag? Kontakta oss!

Vår vision

Vi verkar för att bli det självklara fönsterputsbolaget för såväl privatpersoner, företag, byggnadsherrar och föreningar att anlita Nacka Värmdö Fönsterputs för putsning av fönster.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss till dig inom 12 timmar