Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

En professionell & personlig fönsterputsfirma

Vi hjälper till med fönsterputs i hela stockholm

Vår kundbas sträcker sig runt om i hela Stockholm. Men som namnet myntar är att vår verksamhet utgår från Nacka & Värmdö, här har vi även vår största kundbas.

Några saker vi är bra på

Proffs på puts

Att hela tiden leverera kvalité i det vi gör är a och o för oss. Vi använder oss av de bästa fönsterputsprodukterna på marknaden och vet vad som krävs för skinande rena fönster

Snabba svar

Vi är snabba på att svara våra kunder och vi brinner för att ge högsta möjliga service. I den bransch vi är i anser vi att det är högst nödvändigt och vi vill att du skall få hjälp snabbast möjliga!

Fantastisk logistik

Vi har system som gör att du som kund får ett bekräftelsemeddelande dagen innan ditt fönsterputsuppdrag med tid vi är på plats, du får även reda på vem det blir som kommer att putsa dina fönster. 

Kontakta oss

Var god ange ett meddelande.

Vårt mål

Vi verkar för att bli det självklara fönsterputsföretaget i Sverige för privatpersoner såväl som företag. 

Strategi för att nå dit

Vi skall genom god personalvård skapa en arbetsplats för våra medarbetare som gör att de trivs i företaget. Trivs våra medarbetare, då får du som kund den service du förtjänar. 

Få offert på fönsterputs

Följ länken nedan så kommer du till vår officiella prislista för fönstertvätt i Danderyd.

Hantering av personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR. Om du vill läsa mer om vår integritetspolicy klickar du här.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss till dig inom 12 timmar