Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Två nya fönsterputskunder på Ingarö

Ny fönsterputskund på Ingarö

Hej! Hoppas allting är strålande bra och att sikten är klar, för det är något som förgyller vardagen en solig dag!

Vi är väldigt tacksamma över att fått in två nya kunder på Ingarö på en och samma dag. Anledningen till att de valde oss som fönsterputsföretag hemma hos dem var för att vi snabbt kunde komma ut och lämna pris på plats hos kunden. Det vill säga att vi hade en hög flexibilitet som gjorde det otroligt enkelt för kunden i fråga. Vi erbjöd även..

Professionell fönsterputs till ett fast pris 

Kunden i fråga uppskattade även att vi lämnade ett fast pris vid ett kostnadsfritt möte som gjorde att det blev otroligt enkelt att ta ett beslut direkt. Vi sätter alltid fasta priser på fönsterputsningen för att du som kund skall veta vad det kostar. Vissa fönsterputsföretag/ hemservice företag debiterar oftast per timme, men vi tycker det skall vara självklart att du som kund skall veta vad det kostar till fullt och pricka. Se vår prislista eller kontakta oss för ett kostnadsfritt möte!

Säkerheten går alltid först

En annan anledning till att kunden i fråga valde oss som leverantör var för att vi satte säkerheten i fokus. Vi förklarade hur vi systematiskt arbetar på högre höjder vid ett fönsterputsuppdrag för att hela tiden förebygga eventuella fall. Hos denna kund var höjden upp mot hela 8 meter vilket gjorde att vi fick ta med oss ultra rent vatten som har väldigt smidiga vattenmatade skaft.

Professionella och tillmötesgående

Vi lyssnade på kundens önskemål och erbjöd en snabb tid för fönsterputsningen. Båda fönsterputsningarna utfördes just denna dag då detta inlägg skrivs. Det vill säga den 2a April!

Önskar du hjälp med fönsterputsning? Kontakta oss!

TA CHANSEN ATT VINNA EN GRATIS FÖNSTERPUTSNING

Var med och vinn en gratis fönsterputsning! Varje månad så väljs en vinnare. Skriv in din mailadress nedan så har du chansen att vinna en helt kostnadsfri fönsterputsning!

Ange din mailadress och var med i tävlingen

Lämna en kommentar