Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Hur räknar vi fönster?

Äntligen ska du få reda på hur en traditionell fönsterputsare räknar fönster. Det må låta självklart att räkna fönster men det är många delade meningar när det kommer till detta och frågan uppstår lätt, därför tänkte vi förklara här nedan hur vi går till väga.

Hur räknar vi fönster?

Exempel 1

Som exemplet nedan visar så räknar vi detta som ett fönster. Här är det inga konstigheter.

Exempel 2 

Detta fönster räknar vi på samma sätt som fönstret ovan förutom att det är fönstersrpöjs tillägg som tillkommer. Med detta sagt så räknar vi det som ett fönster plus löstagbar/ fast spröjs.

Exempel 3 

Ett sånt här fönster skulle vi räkna som fyra fönster. Detta då det är fyra stycken öppningsbara rutor i fönstret. Anledningen till att vi räknar så är för att det tar betydligt mer tid eller rättare sagt, lika mycket tid som att putsa fyra stycken fönster som exemplet 1 visade.

Bra att veta:

Något som är otroligt viktigt att veta är hur många sidor fönstret har. Det vill säga om fönstret är 2 eller 4 sidiga som är de allra vanligaste fönstrena på marknaden idag. När vi däremot kommer och putsar äldre byggnader kan vi stöta på 6-sidiga fönster men sannolikheten är låg att vi får ge dessa en omgång fönsterputs.

Tillägg som tillkommer:

  1. Spröjsrengöring
  2. Karmtvättrengöring
  3. Fönsterblecksrengöring
  4. Höjdtillägg kan tillkomma

Vet du vad det bästa är?

Innan vi kommer ut och utför en fönsterputsning lämnar vi alltid ett fast pris till dig som kund så att du har full koll på vad vi kommer debitera vid ett accepterande/ förtroende från din sida. Vårt mål är att du som kund skall veta vad det kostar och därför vill vi alltid ge fasta priser så att inga onödiga diskussioner uppstår. Rätt bra va?

Vad tyckte du om detta inlägg, ge oss gärna en kommentar så att vi kan förbättra och förmedla rätt content till dig som läsare eller blivande kund!

Lämna en kommentar