Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Putsa fönster i minusgrader?

Vill till att börja med välkomna dig som läser detta inlägg till Nacka Värmdö Fönsterputs hemsida. Vår förhoppning är att du tillsammans med oss skall finna intresse i den kunskap vi delar med oss av. Och om tiden inte räcker till för er del att putsa fönstrena hemma, höra av er till oss!


Det går väl inte att putsa fönster i minusgrader?

En vanligt förekommande fråga till oss på Nacka Värmdö Fönsterputs som tål att dyka ner djupare på. Det enkla svaret på frågan är att jo det går visst att putsa fönstrena i minusgrader. Men däremot så krävs det rätt typ av material men även kvickhet i handleden när du putsar fönstret.
Det som de allra flesta fönsterputsare använder sig av är ammoniak tillsammans med yes och kallt vatten. När du använder denna blandning så fryser inte vattnet, åtminstonde inte lika fort som om du bara använder yes och kallt vatten. Det du däremot skall tänka på är att vara snabb, speciellt om det är mer än 5 minusgrader ute. När minusgraderna kommer in från något av de olika väderstreken så krävs det mer kvickhet och känsla och vanligtvis så brukar det vara här vi kliver in i bilden. Vi har putsat tusentals rutor i våra dagar och det gör att rutinerna sitter där. Så är du intresserad över att själv putsa fönster när det är minusgrader så ger vi dig följande tips!

  1. Rätt material
  2. Snabbhet
  3. Dubbelkolla ( När solen skiner fram kan det se värre ut än när du började )

Med detta så tackar vi för detta inlägg och hoppas du fått kunskap som du kan dela vidare till familj och vänner. Om du inte orkar göra det själv – då finns vi tillgängliga året om för att hjälpa dig med professionell fönsterputs!

Vad tyckte du om detta inlägg, ge oss gärna en kommentar så att vi kan förbättra och förmedla rätt content till dig som läsare eller blivande kund!

Lämna en kommentar