Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Fönsterputsning på Östermalm

Fönsterputsning på Östermalm idag

Vi tycker det är roligt att visa var vi är någonstans under dagarna för att du som är ute efter ett professionellt fönsterputsföretag har full koll på var vi är någonstans. Det är alltid skönare att veta om företaget man tänkt anlita är i ens område som idag var på Östermalm. För oss är Östermalm ett väldigt populärt område för fönsterputsning och vi har framförallt många kontor som vi putsar på just Grev Turegatan och idag var det närmare bestämt Grev Turegatan 30 vi putsade på.. Men självklart finns det en hel del andra adresser som vi är runt på 🙂

Varför väljer dem oss?

Kort sammanfattat så håller vi vad vi lovar och levererar ett pris som matchar de andra aktörerna på marknaden i största mån möjligt. Utöver detta så levererar vi ett arbete som är över förväntan och vi fokuserar hela tiden på att lyssna vad kunden säger.
“Det där fönstret behöver ni inte ta idag” – “Var försiktig med mattan där, det får inte komma vatten på den”. För oss är det en självklarhet att ta fönsterputsningen på största allvar och leverera ett arbete där kunden kan känna sig trygg. Nedan ser ni i punktform varför de väljer oss för fönsterputsning.

  • Tryggheten är på topp. Vi är väldigt försiktiga och tar det hellre lite långsammare än att det skall gå fort.
  • Professionellt. Vi kommer ut med arbetskläder som tydliggör att NV Fönsterputs är på plats och vi har väldigt tillmötesgående medarbetare ute på fältet som kan kommunicera flytande på Svenska samt Engelska.
  • Eget material. Vi har alltid med oss eget material oavsett uppdrag för att ni som kund skall få en så klar sikt som möjligt.
  • Bra logistik och enkel kontakt. Vi har väldigt bra system som vi utnyttjar till max som gör att du som kund hos oss får den utlovade tid du blivit tilldelad.

Har du fönster som behöver putsas?

Vi hjälper gärna dig. Kontakta oss via länken här så hör vi av oss till dig!

Lämna en kommentar