Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Fönsterputsning av Fazer i Nacka Strand inför våren

Vi putsar fönster, vardagar som helger, små som stora projekt!

Denna gång gästade vi en utav våra abonnemangskunder, Fazer restaurangen i Nacka Strand. Ett mycket trevligt lunchställe för den som vill avnjuta en lunch med tre olika typer av rätter har hittat helt rätt. Fisk, vegetariskt och en kötträtt infinner sig framdukad varje måndag-fredag och sedan bjuds det även på en ljuvlig efterätt på måndagar, onsdagar och fredagar.

Fönsterputsningen i sig innebar vissa utmaningar och det fick bli användning av ultrarent vatten på hela utepartiet samt algtvättsrengöring för att få utbyggnaden som syns på bilden att bli skinande ren. Det ultrarena vattnet gör det väldigt effektivt att putsa fönster och du behöver inte eftertorka i hörn och kanter vilket spar mycket tid. Vi fick även använda oss av en skylift från vår samarbetspartner CRAMO.

Kunden – Fazer – Blev mycket nöjda och nu är fönstrena skinande rena. Hemligheten bakom det hela ligger i noggrannheten och att dubbelkolla arbetet. Vi blev klara sent på lördagskvällen och åkta tillbaka igen på söndagen för att komplettera om vi hade missat något. Det är betydligt mycket lättare att se eventuella ränder och dylikt i dagsljus och vi brinner för att leverera kvalitativa fönsterputsuppdrag. Önskar även du hjälp med fönsterputs så kan du klicka här.

Nacka Värmdö Fönsterputs ser fram emot fler fönsterputsuppdrag i denna kaliber. Denna kaliber? Hur många fönster putsade ni?

Totalt så putsade vi av 700 stycken fönster, men då räknar vi in samtliga spröjs som infann sig på fönstrena. Om du besöker restuarangen i Nacka Strand som ligger i närheten av Kvarnholmen/ Nacka Forum så kommer du se att innerglaspartierna är fulla av fasta spröjs vilket gör att fönstermängden skjuter i höjden och det blir mycket torkning.

Om du önskar hjälp med fönsterputsning, tveka inte att kontakta oss!

Välkommen!

Bästa hälsningar,
Teamet på Nacka Värmdö Fönsterputs

Lämna en kommentar