Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Fönsterputsare stockholm

Fönsterputsare Stockholm

Vi har mycket olika fönsterputsare i Stockholm att välja mellan, och ibland är det inte helt lätt att välja vem som skall putsa fönstrena. Vill du ha tvättade fönster hemma? Har du frågor om fönsterputsning? Önskar du hjälp med att hitta priser på fönsterputsning? Då finns vi här för att hjälpa dig.

Boka fönsterputsare här 

 

Här finner du vår prislista för fönsterputs

 

Söker du efter en duktig fönsterputsare i Stockholm?

  1. Hör av dig till oss
  2. Få offert inom 12 timmar
  3. Vid bekräftande av offert kommer vi överens om dag
  4. Fönsterputsningen följs upp
  5. Vi hör av oss till dig igen nästa år!

 

Efterfråga offert: 

 

Grymma fönsterputsare i Stockholm

Höga Höjder
Ett riktigt fönsterputsföretag som har ett x antal fönsterputsare i Stockholm.

Eriks Fönsterputs
Har varit med under en längre tid och har mycket återkommande kunder. Ser väldigt professionellt ut.

Coor Service Management
Ett stort bolag, närmare bestämt ett utav de allra största bolagen inom serviceindustrin. Ett företag vi skulle vilja samarbeta med i framtiden. Jobbar du på Coor? Hör av dig till oss så kan vi hjälpa er när ni behöver hjälp med fönsterputs.

Vad förknippar man då en bra fönsterputsare med?

En bra fönsterputsare har gedigen erfarenhet från yrket sedan tidigare. Fönsterputsaren har full koll på hur man putsar på olika höjder, ett gediget material förråd och alltid rätt redskap för att få fönsterputsningen att levereras på ett så snabbt och effektivt sätt som möjligt tillsammans med kvalité. En bra fönsterputsare vet att pälsen ofta måste bytas ut för att den inte skall repa fönstrena. Personen i fråga har full koll på vilket fönsterputsmedel som behövs för att skapa en så klar sikt som möjligt. En bra fönsterputsare kan med nästan förbundna ögon få en ruta att bli fri från ränder och fläckar. Mer om det och hur du skall tänka vid en fönsterputsning här.
Utöver detta tycker vi på Nacka Värmdö Fönsterputs att en riktigt bra fönsterputsare lyssnar på kundens önskemål och hur kunden i fråga vill ha det. Vi vet att det kan vara otroligt tidskrävande att ha någon hemma hos sig som inte lyssnar. Någon som inte förstår att en soffa eller golv är otroligt känsligt kan ställa till en hel del problem.

Är du intresserad över att anlita oss som fönsterputsare? 

Kontakta oss!

Lämna en kommentar