Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Fönsterputs på Östermalm | Fler kunder väljer oss för fönstertvätt

Fler väljer oss för fönsterputs på Östermalm

Östermalm i Stockholm börjar bli en plats vi ofta besöker på Nacka Värmdö Fönsterputs. I takt med att vi kan leverera kvalitativa fönsterputsuppdrag med professionella fönsterputsare så kan vi ta an oss fler kunder vilket vi tycker är otroligt roligt. Att anlita oss på Nacka Värmdö Fönsterputs är en trygghet i sig då samtliga av våra medarbetare är väldigt professionella och kunniga inom fönsterputsyrket. Vi är proffs eller rättare sagt specialister på fönsterputsning och kan ta oss an alla olika uppdrag.

Varför väljer kunder oss för fönsterputs i Stockholm?

  1. Sanningen är den att våra medarbetare är väldigt kunniga inom yrket. Vi har välutbildade medarbetare som ger våra kunder en trygg lösning för fönsterputsning av rutor.
  2. Fasta priser vid fönsterputs har också det visat sig var väldigt effektivt då ni som kund eller du som kommande kund vet vad du får betala för fönsterputsningen i fråga.
  3. Vi tar med oss eget fönsterputsmaterial som gör att du som kund eller kommande kund kan koppla av medans vi kommer och får dina fönster att bli rena och fina.
  4. Vi är snabba på att svara, flexibla, bra kommunikation och en väldigt bra logistik. Vi försöker helt enkelt alltid hålla vad vi lovar och dyker någonting upp så får våra kunder snabb dialog med oss om ändring av tid eller dag. Här visar våra rekommendationer att vi levererar ett professionellt arbete.

Ett nischat företag, som är proffs på fönstertvätt

När du skall anlita en fönsterputsare i Stockholm eller andra delar i Sverige så är ett säkert kort att anlita ett nischat fönsterputsföretag. Detta då sannolikheten är högre att företaget i sig är väldigt duktiga på just fönsterputsning. När du anlitar ett företag som inte är ett renodlat fönsterputsföretag så kan det komma arbetare som inte har det allra bästa materialet eller som helt enkelt inte har full koll på vad dem gör.

Vill du anlita en fönsterputsare och bor i Stockholm?

Kontakta då oss så hjälper vi dig! 

Lämna en kommentar