En lagom stor dröm om städning

Har du någonsin drömt att du var den enda som arbetade med kontorsstädning? Och att ditt område var Stockholm? Troligen kan det vara en härlig dröm men samtidigt en mycket jobbig sådan.

Det lustiga med drömmar är att de ofta blandar sådant som du vill ha med sådant som du inte vill ha. Om du exempelvis arbetar med kontorsstädning i Stockholm så kanske det på ett sätt kan vara en dröm att känna att du har hur mycket jobb du önskar. Men samtidigt kan det vara en mardröm ifall du hade varit den enda som arbetar med det i staden och alla vill ha städning snabbt och bra. Känner du att svetten tränger fram i pannan nu? Då kan det vara så att du vet hur mycket arbete det är med en kontorsstädning och att du är fullkomligt nöjd med ett helt vanligt schema på fyrtio timmar i veckan.

Samla kunder nära varandra

I en stor stad som Stockholm är det stora avstånd från en sida till en annan. Om du exempelvis arbetar med kontorsstädning så kan det vara mycket bra ifall du kan samla dina kunder så nära varandra som möjligt. För om du ska åka kors och tvärs över staden så kommer det bli mycket restid som du dessutom inte kan ta betalt för. Åtminstone om du prismässigt ska slåss med andra städbolag som just har lyckats samla sina kunder nära varandra. Ha därför gärna det i åtanke när du letar kunder.