Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Berättelsen om Nacka Värmdö Fönsterputs

Hur vi grundades och varför vi startade Nacka Värmdö Fönsterputs 

Året 2017 skördar Städade Hem ( ett städföretag i Stockholm ) framgång i form av mycket fler kunder. Fler medarbetare. Och större efterfrågan på olika typer av tjänster så som storstädning och fönsterputs. Efterfrågan av kvalitativa städtjänster var och blev bara större och större.. Fönsterputs Solna

Offerter på fönsterputs kom in en efter en

Grundarna av Städade Hem behövde hitta en lösning för att möta efterfrågan från kunderna. Ett nytt bolag var tanken. Ett nischat fönsterputsföretag i Stockholm som endast fokuserar på fönsterputs. Ett företag som putsar fönster åt privatpersoner, stora företag, kommuner och organisationer i Stockholm.

Den stora frågan var bara, vem skall utföra fönsterputsningen?

Vi är i slutet av Juni 2017 och ett samtal kommer från en barndomsvän till Oscar, en av grundarna på Städade Hem. Det är Magnus Nordén som ringer och meddelar att han har en städning i Stockholm som han behöver hjälp med. – Oscar svarar, självfallet! Skicka över uppgifterna så hjälper vi till. Men håller inte du på med städning och varför ger du bort dina kunder? – Magnus svarar, Jag vill inte hålla på med städning längre, jag vill hålla på med fönsterputs.. Det är där jag är grym och det är något jag är passionerad för. – Oscar svarade, Okej Magnus, men varför sätter vi inte ihop ett fönsterputsföretag som utför fönsterputs här i Stockholm och så kan vi erbjuda våra befintliga kunder fönsterputs och sedan så kan vi sätta ihop en snygg hemsida och gör det bättre än alla andra i fönsterputsbranschen. – Magnus svarade optimistiskt, Det låter alldeles utmärkt. Kan vi boka in ett möte? På den vägen är det och långt har vi kommit mot vår resa att bli det allra bästa fönsterputsföretaget i Stockholm.

Fönsterputs av Magnus

Målet har sedan dag ett varit att leverera fönsterputsning i Stockholm i världsklass

Det må låta nördigt.. Men vi som jobbar på Nacka Värmdö Fönsterputs älskar att nörda ner oss inom detta ämne. Vi har full koll på fönsterputsrobotar och fönsterputsmaskiner, men det finns ingenting på marknaden än så länge som slår skvissen ( fönsterputsrakan ) och fönsterputspälsen på fingrarna. Människans förmåga att putsa fönster är helt enkelt än så länge tillräcklig för dessa typer av jobb. Fönsterputs Stockholm till Fast pris  

Hur vi går till väga när vi utför fönsterputsning åt företag i Stockholm

På Nacka Värmdö Fönsterputs så bokar du som kund in ett kostnadsfritt möte direkt via vår startsida. I forumläret så kan du välja datum och tid då det passar bra för dig som kund att ses. Därefter kommer vi ut på ett kostnadsfritt möte för att se över fönsterputsningen av ert kontor i Stockholm. Vid mötet så räknar vi ihop alla fönster och lämnar ett kostnadsförslag på fönsterputsningen via mail eller direkt om så önskas. Fönsterputs priserna i Stockholm som vi jobbar efter är efter följande prislista för fönsterputs. Anledningen att att vi sätter fasta fönsterputs priser är för att ni som kund skall veta vad ni betalar för, direkt. Om ni väljer att gå vidare med oss som huvudleverantör för fönsterputs av ert kontor i Stockholm så kommer vi göra allt för att ni skall bli utomordentligt nöjda. Se vad som ingår vid fönsterputs här.  Utöver detta så följer vi alltid upp våra fönsterputsningar i Stockholm då vi är väldigt måna om nöjda kunder. Vi vet att fönsterputs omdömen i Stockholm spelar stor roll i valet av fönsterputsföretag och vi gör allt för att ni som kund skall känna er utomordentligt nöjda.

Varför är fönsterputs i Stockholm billigt ibland?

Ibland så kan det vara väldigt billigt, framförallt om du har lite fönster. Då kan fönsterputsningen vara otroligt billig och förmånelig för dig som kund. Däremot så finns det mycket anledningar i övrigt som kan göra att en fönsterputs priser i Stockholm ibland inte är rimliga överhuvudtaget.

I dessa fall brukar fönsterputsföretagen tumma på följande:

1. De  ger inte bra villkor till sina medarbetare Med andra ord så ger arbetsgivaren ut dåliga löner till sina anställda. Det kan vara så att företaget i fråga inte betalar restid mellan kunderna och mycket därtill. Det kan också vara så att företaget i fråga inte har någon försäkring vilket i sin tur kan leda till oerhörda konsekvenser. 2. De har inte med sig eget material En fönsterputsare som inte har med sig eget material har vi svårt att kalla sig för professionell fönsterputs. Men som vi tidigare sa, vi är ju lite nördiga. Att däremot behöva låna stege, fönsterputsmaterial eller dylikt gör att det blir väldigt svårt. Detta då fönsterputsmaterialet som används inte är så professionellt. Detta har vi sett många gånger och då får man verkligen tanken att det här är ett praktexempel på fönsterputs i Stockholm som är billigt. 3. Det allra vanligaste brukar vara om man anlitar sin egna städfirma Två av grundarna i bolaget har ett städföretag i Stockholm och vet hur det är. Det utfördes helt enkelt inte fönsterputs med hög kvalité. Det var outbildad personal Det var priser som sattes efter timme och städerskor som inte visste vad dem gjorde. Och kvalitén blev därefter. Även fast det var billig fönsterputs så tyckte inte kunderna att det var värt det. Den stora massan tyckte att kvalitén var det allra viktigaste.

Fönsterputs i Solna

Rena Fönster, God Service & Fasta Priser

Något som vi på Nacka Värmdö Försöker med är att få alla Stockholms fönster rena. Med andra ord så vill vi att rena fönster skall bli en självklarhet för de som bor i Stockholm. Och om vi ska dra en parallell till detta så ser Göteborgare mycket allvarligare på att fönstrena skall vara rena. Rena fönster är något som nästan blivit heligt i den regionen i landet. Det kan självklart dels vara tack vare rut-avdraget men det kan även vara för att det är mer blåst, väder och vind. Att ha rena fönster i Stockholm är något som inte prioriteras i första hand. Däremot så prioriteras hemstädning i Stockholm väldigt högt vilket osökt leder oss in på mer om Städade Hem.  

Nacka Värmdö Fönsterputs - En del av Städade Hem

Nacka Värmdö Fönsterputs har sedan dag ett varit en del av Städade Hem.

Städade Hem är ett städföretag med säte i Nacka som utför väldigt bra hemstädningar i Stockholm

… “Visionen är att bli det mest och bäst rekommenderade städföretaget i Stockholm.

Städade Hem likt som Nacka Värmdö Fönsterputs vill bli proffs på det dem gör för att du som kund skall få den service du förtjänar.

Städade Hem har kvalitetsgaranti på hemstädningar i Stockholm

Städade Hem likt som vi på Nacka Värmdö Fönsterputs har kvalitetsgaranti på utfört arbete. Detta då Städade Hem ser vikten av leverera väldigt bra hemstädning där du som kund får vad du betalar för. Vid hemstädningarna som Städade Hem utför så handlar det i stort om att göra allting rent och fint. Men att städa kräver mer än bara det, det handlar om detaljer.

Städhjälp hemma med detaljkänsla

När du anlitar Städade Hem för städhjälp hemma får du lika duktiga medarbetare som vi har på Nacka Värmdö Fönsterputs. Den stora skillnaden är att Städade Hems medarbetare är väldigt duktiga på att utföra städarbeten . Städade Hem erbjuder sina kunder följande:
  • Kvalitetsgaranti
  • Gratis städmaterial ( första tillfället som abonnemangskund )
  • Alltid samma städerska
  • Professionell kundservice
  • Svensk/ engelsktalande personal
  • Personal med bra villkor
         


Rekommenderat städföretag i Stockholm

Städade Hem är ett rekommenderat städföretag 3 år i rad via Reco.se. Kunderna är genuint nöjda och Städade Hem växer så det knakar på de regelbundna hemstädningarna som de utför.
“När vår personal mår bra och trivs på företaget då får du som kund den service som du förtjänar” Oscar Wahlberg, 2016
Anledningen till att Städade Hem startade sin verksamhet från första början var för att de såg en stor brist i marknaden. Personalen i andra städföretag i stockholm mådde inte bra. Grundarna, Patrik och Oscar satte i början av 2016 i full gång med att hitta kunder. Skapa en snygg hemsida. Och när kunderna började trilla in erbjuda bra villkor till sina medarbetare som är grunden till att Städade Hem verkar som en av de snabbast växande städfirmorna i Stockholm. Som städfirma i Stockholm så gäller det att hela tiden leverera över kundens förväntan.

Tänk dig att få städhjälp hemma

Att komma hem till ett rent hem där varje detalj är noggrant upppiffat. Där allt damm i hemmet är borta och när du bara kan komma hem och känna den rena doften. Det är lite samma känsla som att uppleva någonting helt nytt första gången. Att få det hemstädat varannan vecka är en magisk känsla.
För att boka hemstädning i Stockholm så gör du det enkelt via deras hemsida. Skulle du vilja komma i kontakt med dem direkt så kan du nå dem på följande adress: Kontakt@stadadehem.se 08-571 444 55 Om du har några ytterligare frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Nacka Värmdö Fönsterputs. Städade Hem Vi tar hand om ditt hem

Om du vill lästa mer om städföretaget Städade Hem så gör du det på deras hemsida!


Tack för att du läste detta!

👋

Lämna en kommentar