Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Bästa fönsterputsningen utförs av Nacka Värmdö Fönsterputs

Bästa fönsterputsningen behöver nödvändigtvis inte utföras med det allra bästa fönsterputsmaterialet på marknaden, men det underlättar helt klart. Vi är passionerade, nördiga och extremt intresserade över hur vi kan leverera kvalitativ fönsterputsning i Stockholm till företag och privatpersoner för att nå vårt mål att bli det självklara valet för användning av fönsterputsning i Stockholm. Vi börjar där andra startar och gör alltid allt vi överhuvudtaget kan för att leverera bästa fönsterputsningen till ett fast pris så att du vet vad du betalar för fönsterputsningen.

… som denna bostad, totalt var det 84 fönster.

Att fönsterputsa på hög höjd kräver extra skärpa och erfarenhet för att ränder och annat inte skall bli synligt för ögat.

Säkerheten – den går alltid först

Att fönsterputsa innebär allt som oftast en risk, en risk att falla och göra illa sig. Varje år skadas 70 000 människor så allvarligt att de måste läggas in på sjukhus. Detta enligt siffror från socialstyrelsen. Var rädd om dig själv och gör det du är bäst på, ta inte det där extra steget när du på ett kostnadseffektivt sätt kan ta hjälp av ett fönsterputsföretag istället. Här ser du oss putsa fönster med ett långt fönsterputsstativ som gör det väldigt enkelt att putsa fönster på hög höjd. När det är snö ute är det väldigt riskfyllt att fönsterputsa med stege på hög höjd och då föredrar vi dessa smidiga verktyg.

Hur går jag tillväga för att få pris på fönsterputsningen?

Vi på Nacka Värmdö Fönsterputs har tydligt utsatta prislistor som gör att du har full koll på vad utvändig samt ut och invändig fönsterputsning kostar. Ett annat alternativ är att boka in oss för ett kostnadsfritt möte om du vill ha ett exakt pris men inte har tid/ ork/ känner dig osäker på vad det skulle kosta att fönsterputsa din bostad. Boka gör du enkelt via ett formulär som du finner här. Tänk dig vad skönt, du bokar in en tid då vi kan komma och kika på dina fönster, en fönsterputsexpert kommer ut till dig och räknar fönstrena för att sedan lämna en offert antingen direkt på plats eller via mail. Smidigare kan det inte bli! Testa på det, gå enkelt in via följande länk, skriv in uppgifterna som vi önskar att du ger oss, därefter kommer vi ut på bokad tid! Hos oss på Nacka Värmdö Fönsterputs får du alltid följande:
  • Kvalitetsgaranti på utfört arbete
  • Vi tar med allt material för att utföra uppdraget
  • Ett fast pris på fönsterputsningen
  • Hög service
  • Optimistiska och fantastiska fönsterputsare

Varför välja oss? Vi är bäst på fönsterputs

Anledningarna är många, ödmjukt sagt.. Vi älskar att ha nöjda kunder vilket du ser via våra rekommendationer på google. När du väljer oss som fönsterputsleverantör så får du rena fönster av professionell och erfarna fönsterputsare. Läs här vad Anna säger om oss, andra säger så här!
Ett fantastiskt och noggrant arbete! Inte bara fönstrena i lägenheten blev ordentligt putsade, men även persiennerna glänser som nya! Anna Volkova, 2018
Vi försöker alltid göra det lilla extra. Det som får dig som blivande kund, befintlig kund eller medarbetare att må så där extra bra. Att skapa ett välmående genom en positiv anda och glädje i det arbete vi gör skapar ett bra samarbete från första kontakt till leverans av våra fönsterputstjänster. Vi försöker ständigt uppdatera våra digitala flöden så att du som kund skall få reda på var vi befinner oss, kanske är vi i ditt område och fönsterputsare? Att putsa fönster kan ge ditt hem en helt ny atmosfär. Hur härligt enkelt låter inte det?

Bästa fönsterputsningen sker med professionellt material

Att fönsterputsa på hög höjd kräver rätt fönsterputsmaterial och du behöver expertis för hur du skall göra för att bästa resultatet skall uppnås.
Här ser ni en bostad vi fönsterputsade i Stockholm på Värmdö närmare bestämt.

Vi älskar att förmedla var vi är och vi älskar att få fönster hos våra fönsterputskunder att bli utomordentligt rena. Om du behöver tips, har funderingar eller liknande så är du varmt välkommen att kontakta oss för fönsterputsning hemma hos dig.

https://www.youtube.com/watch?v=B7VQg-bDtqU

Här ser ni vår fönsterputsare Magnus när han är ute och fönsterputsar!

Antingen så lär du dig hur man putsar fönster eller så kontaktar du oss för hjälp med fönsterputsningen:

– Sikten är klar Nacka Värmdö Fönsterputs

Om du vill boka in en fönsterputsning så får du gärna höra av dig till oss! Vi ser varmt fram emot att få hjälpa dig


Tack för att du läst detta inlägg och hoppas du fått med dig något positivt från detta.

👋

Lämna en kommentar