Kundtjänst: 08-32 32 92 | kontakt@nvfonsterputs.se

Rutavdraget underlättar för många

Utnyttja rutavdraget vid fönsterputsning hemma

Rut avdraget hjälper många personer i Sveariket, närmare bestämt så hjälpte rut avdraget 892 000 personer under hela året 2017 vilket är en markant ökning från året innan då det var 727 000 personer som utnyttjade rut avdraget vid en eller annan typ av hushållsnära tjänst hemma. ( Siffrorna är hämtade från skatteverkets hemsida )
I takt med att rutbranschen växer så utnyttjar fler och fler personer rutavdraget vid fönstertvätt hemma. Anledningen till att branschen växer kraftigt är då rutavdraget ger möjlighet till ett avdrag på hela 50% på fakturan. Det om något är väldigt förmånligt för dig som kund.

Hur går jag tillväga för att utnyttja rutavdraget?

Du som önskar ta del av rut avdraget behöver endast ge fullständiga personuppgifter till företaget som du önskar anlita. Det vill säga, för och efternamn och personnummer. Efter det så tar vi på Nacka Värmdö Fönsterputs och många andra företag hand om det på ett väldigt smidigt sätt och svårare än så är det faktiskt inte.

Fönstertvätt är en del i det hela

Fönsterputsning hemma har likväl som hemstädning blivit något som är i nästan varje persons vardag. Detta är något vi tycker är särskilt roligt och vi försöker hela tiden göra det enklare, bättre och än mer professionellt vid allt från bokning till leverans av vår fönstertjänst. Exakt statistik på hur många som utnyttjar rut avdraget finns inte, däremot så tror vi att det finns många där ute som skulle önska hjälp med det. Vi på Nacka Värmdö Fönsterputs vill erbjuda professionell fönsterputsning till fasta priser för att du som kund alltid skall veta vad du betalar.

Passa på att boka fönsterputsningen i tid

Ett väldigt bra tips för dig som önskar anlita en fönsterputsare hemma är att kontakta företaget du tänkt anlita i god tid innan du önskar hjälp med fönstertvätt hemma. Detta då det är väldigt högt tryck under en halvårsperiod för oss som putsar rutor. Det vill säga mellan perioden Mars-September. Om du vill ha hjälp med fönsterputsning så kan du kontakta oss för ett möte alternativt kostnadsförslag direkt via vår hemsida.

 

Få prislista samt chansen att vinna en fönsterputsning

Ps.. Helt kostnadsfritt

Ange din mailadress och var med i tävlingen

 

Lämna en kommentar